Uw verhaal (opnieuw) vormgeven? Maak kennis met Stijlzaken

Stijlzaken werkt voor zorg- en onderwijsinstellingen, culturele organisaties en midden-/ kleinbedrijf. Aangevuld door ons netwerk, bieden wij uw organisatie versterking door middel van communicatieadvies, redactie, vormgeving, fotografie, web-ontwikkeling en (binnenhuis)architectuur. Stijlzaken is daarbij het centrale aanspreekpunt. Zodat met één briefing kan worden volstaan. Onze aanpak staat garant voor betrouwbare afspraken.

Het gezicht achter Stijlzaken is Linda van der Schaaf, opgegroeid in de Zaanstreek, wonend in Waterland, werkend in Amsterdam. Multidisciplinair ontwerper, met een duurzame grondhouding al lang voordat het begrip mainstream werd, verantwoordelijk, samenwerker, scherp oog voor details en grote lijnen, specialist in creatieve gedurfde concepten voor huisstijlen, websites, drukwerk en interieurs.

Linda van der Schaaf

“Ik voel me heel betrokken bij opdrachtgevers. Haal inspiratie uit de ontwikkeling die organisaties doormaken. Het is heerlijk om samen te werken aan een consistent verhaal dat klanten vertrouwen geeft in een organisatie. Ik zet me graag in voor een puur en autentiek resultaat.”

Wat is uw verhaal?

Benieuwd hoe we uw vraag zouden aanpakken? Maak dan gerust een afspraak.