Communicatiemiddelen versterken uw verhaal als ze nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd

Door te kijken, luisteren, mee te denken, door onze kennis en vijfentwintig jaar ervaring met vormgeving, door inspirerende samenwerking met uw organisatie en collega’s uit ons netwerk, ontwikkelen wij een eigen stijl voor uw verhaal. Daarbij hebben we oog voor details en houden we tegelijk de grote lijn scherp in de gaten. Het gaat ons om heldere ontwerpen waarin elk element zijn verklaarbare plaats heeft.

Stijlzaken werkt binnen een overzichtelijke aanpak aan de ontwikkeling van huisstijlen, websites, drukwerk of interieur-ontwerpen. Ons aanbod sluit aan bij uw wensen en budget. Ondernemers in het mkb bieden wij op de website brand-new style (binnenkort online) een keuzepakket voor één of meer elementen van een huisstijl.

Dit is onze aanpak:

  1. Stijlzaken inventariseert uw verwachtingen, de kernwaarden, het specifieke waar alles om draait en waarmee u overtuigt.
  2. We brainstormen, schetsen en overleggen over de (beeld)taal die de doelgroep aanspreekt en het unieke van uw verhaal versterkt. De stijl is helder, doeltreffend, duurzaam en origineel.
  3. De ideeën worden uitgewerkt tot en met het eindproduct. Dat doen we samen met specialisten. Stijlzaken coördineert desgewenst voor u de hele productie.

Het resultaat is een samenhangend geheel van hoge kwaliteit. U krijgt een krachtige, herkenbare en onderscheidende stijl. Belangrijk voor herkenning bij de doelgroep en voor uw medewerkers die zich ermee kunnen identificeren.

Wat is uw verhaal?

Benieuwd hoe we uw vraag zouden aanpakken? Maak dan gerust een afspraak.